Goda veckan

En fördel med att ha mer tid hemma är att maten blir mer välplanerad och man har tid både att duka snyggt och hacka upp flera olika grönsaker till. Veckans matsedel har varit väldigt god och känts fräsch och "vårig". Vi har näst intill haft en vegetarisk vecka inser jag nu, utan att det varit planerat. Vi har ju de fasta veckomatsedlarna, 4 veckors rullande, men den här veckan bytte jag ut nån rätt pga. de råvaror vi hade i kylen, och resultatet blev väldigt bra!

Goda veckans mat:

Måndag: Färska pastaravioli fyllda med ost och spenat tillagade med broccoli och tomatsås.
Tisdag: Linsgryta med curry och majs.
Onsdag: Stekt lax med broccolimos.
Torsdag: Vegetariska biffar av rödbetor och potatis, med klyftpotatis och sallad på fetaost och rödlök och tomat.
Fredag: Tacos.
Lördag: Stekt Halloumiost med bulgur-kikärtssallad med oliver och färsk bladspenat.
Söndag: Årets första grillning planerad.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0